: : : : : ИЗДАНИЈА : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
ТОШЕ ПРОЕСКИ
Некаде во ноќта
ВРЧАК
Како да побегнам од се
АРЕА
Врати на имагинацијата
НОКАУТ
До последен здив
ЕРЗАНА
Без зборови
КАРОЛИНА
Јас имам песна
ТОШЕ ПРОЕСКИ
Синот божји
ЗДРАВКО ЧОЛИЌ
Окано
TRIBUTE TО МИЗАР
 
ИГОР
Ова не е блуз
АРЕА
Да пеам... Сепак можам!
НАЈДОБРОТО
од МАКЕДОНИЈА vol.1
КАРОЛИНА
Зошто сонот има крај
ДАНИЈЕЛА
Плеши са мном
АРЕА
Нешто недостасува
THE HIP
Reality overdrive
КИСМЕТ
Dreaming
БРЕЈК
Јас сум таков...
ВЛАДО ЈАНЕВСКИ
Има нешто посилно од се
КАРОЛИНА
Знаеш колку вредам
ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ
Кула од карти
НАЈДОБРОТО
од МАКЕДОНИЈА vol.2
ЗЛАТКО ОРИЃАНСКИ
Денес над Македонија...
ЗЛАТКО ОРИЃАНСКИ
Разбуди се
SMUT
Forever is not enough
ПЕТАР ГРАШО
Спорке ричи
D' DALTONS
De Luxe
ВЛАДО ЈАНЕВСКИ
Ваков или таков
СТЕФАНОВСКИ / ТАДИЌ
Трета мајка
МИЗАР
Кобна убавина
КАРОЛИНА
Во заборав
ЛЕБ И СОЛ
Live in Macedonia
АРЕА
Дај ми ја ноќта
КРИСТИНА
2007
КАРОЛИНА
Македонско девојче
КАРОЛИНА
Капка под небото